Motorsagmasakren i Lilaasveien

Tøffe tak på Lillås skole hvor maskinene baner vei for fremskrittet

Tøffe tak på Lillås skole hvor maskinene baner vei for fremskrittet

Vitner beskriver motorsagmasakren sist fredag (15 aug 2014) som ganske voldsom. Ikke et tre sto igjen, alt ble meid ned kaldt og kynisk. Levningene har ligget til spott og spe over helga slik at alle kan få se hvordan det går med uønskede elementer i samfunnet vårt. Store, stolte eldgamle furutrær fulle av historier ble felt på noen timer av entreprenør Odd Heiberg.

Det var den negative omtalen av motorsagmasakren. Den er selvfølgelig ikke gyldig når man ser på hvorfor trærne ble felt. Grunnen til at trærne felles er at det skal bli plass for å levere unger på Lillås skole med bil. Og i den forbindelse så vil jeg gi en varm takk til Lillås skole, kommunen og foreldre for at de tilrettelegger for at barn ikke trenger å gå til skolen på egne bein.

Når jeg gikk på barneskolen så måtte jeg gå flere hundre meter hver dag, og det var skikkelig kjedelig, husker jeg, til og med litt slitsomt noen ganger, jeg ble faktisk litt svett når det var solskinn, og det var det minst 20 dager i året.

Nå når det blir leveringsplass for biler ved skolen så slipper mange barn det slitet og den kjedsomheten og den svettelukta som følger med at man må ta beina fatt for å komme seg på skolen. Det går også mye kjappere å bli kjørt enn å gå, slik kan barna frigjøre mer tid til TV hjemme og andre morsomme ting.

Entreprenør Heiberg selv sier forresten at det er vemodig at trærne måtte felles, se http://www.gjengangeren.no/nyheter/ofrer-trer-for-sikkerheten-1.8547755. Jeg er helt uenig i det, man kan ikke sette to svake grupper, slik som trær og svetteluktende barn opp mot hverandre, og svettelukt er skikkelig ubehagelig, og det som er ubehagelig må fjernes.

Verden går selvfølgelig bare èn vei og det er fremover 🙂

Hunden på dette bildet fikk store problemer etter trefellingen, den sto helt fast og skjønt ikke hvor den skulle tisse

Hunden på dette bildet fikk store problemer etter trefellingen, den sto helt fast og skjønte ikke hvor den skulle tisse, problemet løste seg etterhvert fordi buss-skiltet ikke var fjernet.

lillas-skole-4

Furutrærne viker gladelig plass for en drop zone til elevleverende foreldre

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Bloggen er laget av Lykke Media