Test av svømmebriller

Jeg ser igjennom skuffer og skap med jevne mellomrom og finner stadig ting jeg ikke aner hvorfor jeg har eller hvorfor jeg har kjøpt. Nå på søndag gjorde jeg et dypdykk i undertøyskuffen og der fant jeg et par svømmebriller. Hva de gjorde der aner jeg ikke, men jeg går ut ifra at de har hatt en eller annen sammeheng med resten av innholdet i skuffen. Vel, nok om det.

Når jeg nå engang fant disse brillene så ville jeg gjerne teste dem litt for å se om de var brukbare etter mange år i eksil i skuffen. Så derfor denne bloggposten, jeg vet at grundige tester er populære å lese og at tester er hjelpsomme for folk som skal kjøpe ting.

For de som er utålmodige og ikke gidder å lese hele testen så kan jeg allerede nå røpe at svømmebriller ikke er nyttig i det hele tatt, jeg fikk ikke noe utbytte av dem, så jeg anbefaler ihvertfall ikke folk å kjøpe svømmebriller.

Testen
Nå til testen, som foregikk i ca. 7 timer og forløp slik:

1. Jeg kler av meg.

2. Jeg tar på meg svømmebrillene.

3. Jeg legger meg og slukker lyset.

4. Jeg våkner flere ganger i løpet av natta fordi brillene presser hardt rundt øynene.

5. Jeg vurderer å avbryte testen kl 0530 for å få litt kvalitetssøvn, men holder ut slik at jeg ikke skal komme til å trekke feil konklusjon når dommen skal avsies.

6. Jeg tar av meg svømmebrillene og står opp.

Konklusjon
Som dere sikkert allerede har skjønt så ga ikke disse svømmebrillene meg noen fordeler i det hele tatt. Det var faktisk bare ulemper med dem. Kan nevne noen ulemper:

– Dårlig søvn.
– Svære uvanlige hvite ringer rundt øynene om morgenen.
– En god del håravfall som følge av at gummien hade tvunnet seg inn i håret.
– En generell guffen følelse av at det faktisk ble helt feil å bruke svømmebriller.

En pris på minst 199 (husker ikke helt prisen) forsvarer ikke det (eneste positive) faktum at barnehagepersonalet der poden går, fikk seg en god latter og sikkert noe å snakke om når pappan hans kom og leverte han med digre rare hvite ringer rundt øynene.

Så konklusjonen er terningkast 1, stay away, svømmebriller er verken praktisk, nyttig, morsomt eller behagelig.

Testet og funnet ikke godkjent i det hele tatt!

Testet og funnet ikke godkjent i det hele tatt!

En kommentar til Test av svømmebriller

  1. anni 1. januar 2015 , 10:04 #

    Supert at det endelig blir gjort sånne utfyllende ordentlige undersøkelser.det er til stor hjelp for oss, som brukere av stort og smått.herlig seriøst!takk!

Legg igjen en kommentar

Bloggen er laget av Lykke Media