Utenlandseksport fra Horten

Det er ikke bare de store våpen- og teknologileverandørene i Horten som eksporterer til utlandet. Jeg gjør også det. Med et produkt som bare er helt ufattelig kjedelig og tørt for dere som ikke trenger det, men som er ekstremt sexy og veldig nyttig for de som trenger det 😀

I samarbeid med en annen webutvikler har jeg utviklet et tillegg til et tillegg (ja, tillegg til et tillegg er riktig) til en programvare som heter WordPress. Tillegget til WordPress heter WooCommerce og tillegg mitt til WooCommerce heter WooCommerce Multistore, sjekk her. I korte trekk så muliggjør tillegget å ha mange nettbutikker på en enkelt WordPressinstallasjon, og med felles varelager osv. Masse tidsbesparelse, og dermed penger spart, fordi man ikke trenger så mye webutvikling (beklager webutviklere 😀 ).

Men det beste, eller verste, av alt når det gjelder utviklingen av dette tillegget er at webutvikleren som har laget dette sammen med meg nekter å ta imot bonus eller ekstra penger pga godt salg, heller ikke vil han ha royalties eller prosenter av salget. Han vil kun ha betalt for tiden han jobber, ferdig med det. Det verste er at han bor i et rimelig fattig land, og han har heller ikke mye penger. Jeg har kun kommunisert med han på epost, aner ikke hvordan han ser ut eller snakker.

Jeg har prøvd alt jeg kan for å få gitt ham penger. Tilbudt meg å betale ekstra lønn, reiser, bonuser, royalties, gaver, penger på sparekontoen til datteren hans, donere penger til en god sak i hans navn i hjemlandet hans. Ikke noe vil han ha. Men nå nylig fikk jeg ihvertfall lurt på han litt ekstra, jeg ba han om å ta dobbel timesbetaling for tiden han jobber med dette tillegget, det var ok, for som han sa «da tok han betalt for jobben», puh, men det er langt derfra til at han får det han fortjener.

Denne karen er virkelig en kar med integritet, trodde ikke det fantes slike folk!!! For 4 år siden så ville jeg gi ham en julebonus på $1000. Han ville ta imot kun hvis jeg satte halvparten inn på sparekontoen til sønnen min. Så det gjorde jeg, og det var de første sparepengene til sønnen min. Penger fra en fyr som har mye mindre enn meg, en som jobber hardt og billig, en mann jeg aldri har sett eller snakket med. Erre muuuuli´???

Tar imot forslag i kommentarfeltet under her til hvordan jeg kan få lurt mer penger på ham.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Bloggen er laget av Lykke Media