Elefant brakk snabel i traktorulykke på Lillås

Det var ved 1700-tiden i dag at elefanten Burre ble skadd og brakk snabelen i en traktorulykke i Lilaasveien. Elefanten fikk ikke andre skader, men det så stygt ut en stund, elefanten lå helt livløs etter ulykken og man fryktet det verste.

Elefanten var plassert oppe på en traktorehenger uten sikring og traktoren var på full fart over sofaen vår med sønnen vår som eneste vitne da det skjedde. Jeg hørte et dunk og så ble det stille. Når jeg kom inn i stuen lå både traktor og elefant på gulvet.

Sønnen vår på 2 år nekter å si noe som helst om ulykken, men det mistenkes at det er ført traktor uten nødvendig sertifisering.

Videre antar jeg at ulykken skjedde pga to ting:

  • For krapp sving
  • Elefant uten sikring

Siden det ikke var andre vitner og det eneste vitnet er taus så vil nok ingen noensinne få fullt innblikk i hvordan ulykken artet seg og den vil stå som nok et uløst mysterium i kriminalhistorien.

Jeg kan nevne at elefanten har det bare bra nå, han er plastret og i full lek igjen.

Mange mennesker samlet seg rundt elefanten som falt av en traktorhenger i Lilaasveien. (bildet er kun illustrasjon og viser ikke den aktuelle elefanten)

Mange mennesker samlet seg rundt elefanten som falt av en traktorhenger i Lilaasveien. Den hadde bare besvimt og kom seg raskt på bena igjen. (NB! bildet er kun illustrasjon og viser ikke den aktuelle elefanten)

En kommentar til Elefant brakk snabel i traktorulykke på Lillås

  1. Helgamor 6. september 2014 , 17:42 #

    Så utrolig bra skrevet! Jeg fikk meg en god latter, men undrer meg over at det er så mye sand i Lilleåsveien samt så mange indiske folk der?
    Visstnok er det lenge siden vi har vært på besøk der, men at det har blitt rene Bollywood kan jeg bare si WOW til!
    Dette må vi se! Vi kommer til uka! 😉

Legg igjen en kommentar

Bloggen er laget av Lykke Media