Spiller på Julejazzen

julejazz2013_3Jeg skal spille på julejazzen i år og det gleder jeg meg til. Alltid hyggelig å spille for blide feststemte folk. Jeg er med i jazzklubben og har vært med å arrangere Julejazzen i flere år, men i år er det første gang jeg spiller.

Skal spille i bandet til Otto Odnakk og det betyr standard jazzlåter fra 30, 40 og 50- tallet. All of Me, Just Friends, Trouble, Autumn Leaves, Days of Wine and Roses osv. Skikkelig go`gamle låter som swinger. Det er ikke ofte jeg spiller de gamle låtene der så det er gøy når det skjer.

Håper det kommer masse folk på julejazzen, stoler på det selv om forhåndssalget har gått ned fra tidligere år. Slik var det i fjor også, ikke høyt forhåndssalg, men desto mer billettsalg i døra. Ting går tydeligvis kjappere og kjappere her i verden, ringrevene fra jazzklubben sier at før om åra så sikret man seg billetter tidlig i desember fordi man ikke kunne avtale med alle venner i siste liten. Nå er det lett å avtale i siste liten på Facebook, epost, SMS osv. Før var det jo bare fasttelefon som gjaldt og man gadd ikke sitte i siste liten å ringe all kjente.

Håper å se mange, mange blide fjes der, vi i jazzklubben gjør ihvertfall alt vi kan for at det, som vanlig, skal bli en topp fest for alle som gidder å riste litt på ribbefettet.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Bloggen er laget av Lykke Media